2012. október 27., szombat

I AM NOT extravagáns csőszárú nadrág S-M-L VIHETŐ - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


I AM NOT 
ÚJ MÁRKA! CSAK CSAJOKNAK!
Egy hazánkban még nem ismert új márkát ajánlok a figyelmedbe, ami megjelenése pillanatától fogva rendkívül közkedvelt lett a fiatalok körében. Stílusban és minőségben a legmagasabb kategóriát képviseli. Várhatóan idén nyáron dobják piacra Amerikában. Jelenleg még kereskedelmi forgalomban nem kapható. Kísérleti stádiumban- bevezető, kedvezményes áron szerezheted be! KORLÁTOZOTT MENNYISÉG!
Eddigi felmérések alapján az I AM NOT vásárlók 99, 8%-a elégedett volt a termékkel.  Remélhetőleg nagyon rövid időn belül a legkeresettebb márkák egyike közé fog tartozni.  
Nézz szét a kínálatomban, próbáld ki bátran, legyél te az elsők között! Nem fogsz csalódni!
 
I AM NOT London női mély-ülepű egyedi csőnadrág. Nincs méretezve S-M-L méretre való. Szürke rózsaszín színben. Derekánál gumis, ezért még nyúlik, megköthető. A fémen belevésett márkajelzés. Oldalt zsebekkel, bokájánál gumírozott.  Új, címkés, minőségi 100% pamut.  Lentebb megtekinthető az összes fotó! Folyamatosan töltöm fel az I AM NOT termékeket!  
méretek: 1-2 cm eltrérés lehet
derék: 66- 100 cm-ig nyúlik
csípő: 98-100 cm
ülep: 24 cm
ülep hátul: 29 cm
belső szárhossz: 69 cm
hossz: 90 cm
A termék készleten van, az utalás beérkezését követően a csomagot még aznap postára adom. Kérlek a méreteket vedd figyelembe, mert méretprobléma esetén nem mindig van lehetőségem raktárkészletről a terméket kicserélni. A vásárolt ruhaneműt csak címkés, csomagolt, eredeti állapotában veszem vissza.   Személyes átvétel Nyíregyházán lehetséges.
Tekintsd meg kérlek a többi aukciómat,  kiváló minőségű termékeim elérhető árakon vásárolhatóak meg. Folyamatos AKCIÓK,  naponta feltöltött 1ft-os aukciók!



Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2012-11-14 22:44
. I AM NOT extravagáns csőszárú nadrág S-M-L VIHETŐ - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése