2012. december 22., szombat

Akció!!! Joyssy Funky Blue ÚJ!! KÉT NAPIG - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó sosem használt, címkés - doboza nélkül - Joyssy Funky Blue unisex cipő, 24 méret.
A bolti ár feléért! Fix ár esetén a posta költséget állom!
A Joyssy előnyei: A Joyssy cipőkben élvezet a járás és meghozzák a kedvedet, hogy még többet mozogj. A Joyssy gyermekcipők elősegítik az egészséges fejlődést, aktiválják az idegeket és izmokat, javítják és erősítik a testtartást, fejlesztik a koncentrációs képességet és a kreativitást.
A puha Joyssy talp forradalmi újítást tartalmaz: a szabadalmaztatott frisslevegő-pumpa folyamatosan kinti levegőt pumpál a cipő belsejébe. Így néhány lépés után újra és újra kicserélődik a cipőben lévő levegő és ezáltal a lábat optimálisan szabályozott klíma veszi körül.
 
A Joyssy technológiája
A Joyssy többfunkciós gyermekcipő, amely tökéletesen figyelembe veszi a gyermekláb speciális adottságait. A Joyssy minden más gyermekcipőnél puhább, és tökéletesen illeszkedik a lábra.
 
A Joyssy lelke az egyedi talp, amelynek hatására a kemény, egyenes talajon történő járás olyan, mintha puha, ruganyos alapzaton lépkednél. Ennek tömérdek pozitív hatása van a lábakra és a testre, az agyat is beleértve. A megfigyelések azt mutatják, hogy a gyerekek nagyon szeretik azt az érzést, ami a Joyssyval jár, és gyakran le sem akarják vetni a cipőt. A Joyssyt egy komplex gyártási folyamatban állítják elő, amelynek részeként a cipő szerkezetében egy újfajta, a lábat folyamatosan friss levegővel ellátó (Active Airpump) rendszert alakítanak ki.
 Neves orvosok, ortopéd sebészek és mozgásspecialisták ajánlják a Joyssyt. A Joyssy titka elsősorban a talpszerkezetében rejlik. A cipő minden lépésnél azt az érzetet kelti, mintha viselője mezítláb járna egyenetlen talajon. A Joyssy cipő elősegíti az egészséges növekedést és rengeteg szórakozást jelent a gyerekek számára.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-10 08:50
. Akció!!! Joyssy Funky Blue ÚJ!! KÉT NAPIG - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése