2013. január 22., kedd

Next kályhameleg virágos mellény 104-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Üdvözöllek az aukciómon!
Használt, jó állapotban lévő Next keresett nagyon meleg mellény. Mi nagyon szerettük. Belül a termo bélés alul kicsit bolyhos (de úgysem látszik... és akár le is lehet bolyhtalanítóval szedni : ) ). Hátulján van egy folt, fotóztam, ami nem jön ki, de már én is így vettem, nem nálunk lett ilyen, így nem tudom mi az a folt. Kapucnija lepatentolható, és elöl pedig össze, így védi a nyakat is. Annyira meleg, hogy még télen is ráadható, hogy játszás közben a gyerek tudjon mozogni, mert a keze szabad marad. Beleírt méret 104-es, de a mért centiket vedd figyelembe kérlek, mert mi még 5 évesen is hordtuk.
 hossza 39 cm, szélessége hónalj alatt: 2x37 cm.
kb. 450g
Személyes átvétel megoldható a teszveszen megadott címen, illetve Csepreg-Szombathely-Körmend-Szentgotthárd útvonalon előre egyeztetve. Sok szép, divatos rucit találsz nálam játékokkal és egyéb dolgokkal kiegészítve.
Nézz körül, aukcióim 1 Ft-ról is indulnak, de a fixárasok is kedvező áron vannak. Folyamatosan töltöm fel a termékeket. Ha gondolod, tégy a kedvenceid közé, így mindig hamar értesülhetsz az új lehetőségekrol. Kérlek licitálás előtt olvasd el a saját oldalamat, köszönöm!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-02-10 15:28
. Next kályhameleg virágos mellény 104-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése